Bra att veta som ny student

Bra att veta som ny student

Serums introduktion är till för att du som ny student vid Örebro Universitet ska få en möjlighet att skaffa dig ett socialt nätverk och nya vänner redan första veckorna av din studietid. Du kommer under introduktionen att lära känna studenter från olika program och ett supergäng faddrar och fadderchefer. Faddrar och fadderchefer är studenter, precis som du, men som har studerat ett par terminer och är till för att vara ditt stöd i att lära känna nya vänner, Örebro Universitet och Örebro som stad. Tillsammans kommer ni under drygt tre veckor att genomföra mängder med roliga aktiviteter som kommer hjälpa dig i starten på ditt studieliv.

Serum är otroligt nöjda att ansvara för din introduktion där du förhoppningsvis får en grym start på ditt studentliv där du lär känna mängder med nya härliga människor. Undrar du något över introduktionen, tveka inte på att höra av dig eller kika in under flikarna ”Om Introduktionen” och ”Introduktionsschema”.

Nedan följer en lista med länkar, på tips och saker som är bra att veta om du ska börja på Örebro Universitet. Har du några frågor gällande introduktionen eller din tid som nystudent är du varmt välkommen att kontakta dina Generaler.

Örebro Universitet

Kurslitteratur och kursplan

Örebro Studentkår

Boende

Dom kollar oss studenter (grupp för samtliga på Örebro Universitet)